Od dziś funkcja „Goście" zmienia się częściowo w usługę. Zdjęcia trzech ostatnich osób, które odwiedziły Twój profil będą widoczne na stronie głównej, natomiast wydłużona lista gości dostępna będzie w abonamencie. Pamiętaj, że jeśli w ogóle nie chcesz korzystać z „Gości", możesz wyłączyć tę opcję w ustawieniach prywatności.
zespół nasza-klasa.pl
Dla mnie jest to nic innego jak szantaż. I to typu jak wirusy szyfrujące twoje dokumenty przedstawiające propozycję odszyfrowania za małą kasę.
Ostatnie zdanie jest po prostu chamstwem. Nie podoba ci się? To nie korzystaj.
Travel Photography Is About People: How to Connect, Approach Strangers, and
Make Photographs That Matter
-
For nineteen years, Strobist has been about light. This post is about the
other thing, the bigger thing, the thing that took me forty years and ten
thous...
2 dni temu
